• Ai Byggeservice
    Telemarksgade 6 1 th København S
Anbefal os her
0/5  0 anbefalinger

AI Byggeservice
- grundighed og kvalitet

Bagved AI Byggeservice står et stærkt team, der har mange års erfaring indenfor ejendomsadministration og det gode håndværk. I april 2017 startede AI Byggeservice op, og kan tilbyde kvalifikationer indenfor murer- og malerarbejde. Vi benytter os også af freelancere, så der er mulighed for vi kan varetage større opgaver, også indenfor tømrerbranchen. Vi vil imødekomme jeres ønsker og økonomi, ved at udarbejde et specielt tilbud til jer, så der ikke kommer nogle overraskelser hen ad vejen.

Specialister og grundige
Vi hos AI Byggeservice er specialiseret indenfor vores felt, og kan arbejde med bevaringsværdige ejendomme. Derfor kan vi eksempelvis også restaurere specielle lofter, og går ikke af vejen for at finpudse vores arbejde en ekstra gang.
Vi lægger vægt på at gøre dét ekstra, som sikrer at alt udarbejdes til perfektion.

Ikke bare fordi
Vi udfører arbejdet efter de bedste udregninger og metoder. Hvis udfaldet er det mindste smule usikkert, så vælger vi at udføre arbejdet en anden dag under de rette vilkår. I skal være tilfredse med det færdige produkt, og ikke gå på kompromis med noget. Kort sagt: Enten gør vi det ordentligt ellers gør vi det ikke.

Når AI Byggeservice færdiggøre et projekt, sørger vi altid for at følge op og få en evaluering fra jer. På den måde kan vi forbedre vores arbejde, og sikrer at I er tilfredse. Fra vores base kører vi ud og dækker hele Storkøbenhavn. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et tilbud.